ravdi vromi banana

Τι θα πάρουμε σήμερα μαζί μας στο γραφείο; Πώς θα ξεκινήσουμε τη μέρα μας σωστά;

Υλικά

  • 150 γρ. βούτυρο αγελάδας βιολογικό
  • 75 γρ. ζάχαρη στέβια
  • 50 γρ. μέλι
  • 350 γρ. νιφάδες βρόμης
  • 50 γρ. φουντούκια, κοπανισμένα
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 μπανάνεςπολτοποιημένες

Κομμάτια: 9-12, Προετιμασία: 20΄, Ψήσιμο: 20΄-25΄

Λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη στέβια  και το μέλι σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φουντούκι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και τη βρόμη. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε την μπανάνα συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο χαμηλό τσέρκι ή ταψάκι περίπου 20×20 εκ. και ύψους 2 εκ. Το πιέζουμε προς τα κάτω να ισιώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσει. Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.

Tip
Μπορούμε να λιώσουμε σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη  σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων και μ’ αυτή να αλείψουμε τις ράβδους.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*