Υλικά:
3 πιπεριές (κίτρινη, κόκκινη, πορτοκαλί)
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρή ντομάτα
1 κουταλιά λάδι
Πιπέρι
μπαχάρι
1 κιλό μοσχάρι ποντίκι( κομμένο σε κομματάκια)
Εκτέλεση:
Βάζουμε το λαδάκι στην , τσιγαρίζουμε για αρχή το μοσχάρι μας μέχρι να πάρει χρώμα. Αφού έχουμε κόψει σε ροδέλες τα λαχανικά μας (κρεμμύδι, σκόρδο και πιπεριές), τα τσιγαρίζουμε και αυτά μαζί με το μοσχάρι για ένα λεπτό. Ρίχνουμε την τομάτα και νερό μέχρι να καλυφθεί το μοσχάρι. Περιμένουμε να πάρει βράση και χαμηλώνουμε ακριβώς στο μισό της εστίας μας. Σιγοβράζουμε για 2 ώρες. μισή ώρα πριν γίνει βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μπαχάρι.

