krema gala karidas

Ένα ελαφρύ γλυκό χωρίς λακτόζη, με πλούσια γεύση και άρωμα καρύδας.

Υλικά

  • 500 γρ. γάλα καρύδας
  • 50 γρ. ζάχαρη στέβια
  • 30 γρ. κορν φλάουρ
  • 4 αυγά
  • κανέλα(προαιρετικά)

Μερίδες: 6, Προετοιμασία-Παρασκευή: 30΄, Αναμονή: 2-3 ώρες

Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα τα 300 γρ. από το γάλα καρύδας μαζί με τη ζάχαρη και τα βάζουμε στη φωτιά. Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε το κορν φλάουρ, τα αυγά και το υπόλοιπο γάλα καρύδας. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα και λίγο πριν βράσει το γάλα καρύδας, το αδειάζουμε σε αυτό. Ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να γίνει μια πηχτή κρέμα και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε 6 ατομικά μπολ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*