Υλικά:
500γρ αλεύρι ζέας
250γρ γιαούρτι βιολογικό αγελαδινό (ένα κεσεδάκι)
250γρ βιολογικό βούτυρο αγελάδος (σε θερμοκρασία δωματίου) ή ελαιόλαδο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Ελάχιστο αλάτι και ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι ζέας με το μπέικιν πάουντερ. Στη συνέχεια ρίχνετε το λάδι (ή το βούτυρο) και το γιαούρτι, προσθέτετε στη μύτη του κουταλιού αλάτι και άλλο τόσο στέβια και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Ανοίγετε με τα χέρια σας μικρές φωλιές και τις γεμίζετε με τυριά μακράς ωρίμανσης ή κατσικίσιο τυρί. Κλείνετε τις φωλιές με τα δάχτυλα σας ή αν έχετε ροδέλα τους δίνετε ένα καλύτερο σχήμα στο τελείωμά τους. Τοποθετείτε τα πιτάκια σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν.

