Υλικά:
4 αυγά βιολογικά ή ελευθέρας βοσκής
¾ φλιτζάνια ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι γάλα βιολογικό ή γιαούρτι βιολογικό ή γάλα αμυγδάλου ή γάλα καρύδας
2 βανίλιες σκόνη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
3-4 φλιτζάνια αλεύρι κριθαρένιο ή ντίνκελ ολικής άλεσης
4 κουταλιές της σούπας στέβια
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε τη στέβια με το λάδι και τα αυγά και τα χτυπάτε με το μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτετε το γάλα, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τις βανίλιες. Ψήνετε στον φούρνο στους 180-2—βαθμούς Κελσίου για 45-60 λεπτά.
Tip: Μπορείτε εάν θέλετε να βάλετε κακάο. Αν γίνει η συνταγή με κριθαρένιο αλεύρι βγαίνει λίγο γιατί φουσκώνει λιγότερο μπορεί να γίνει 1 ½ δόση από το παραπάνω και καλύτερα ψήσιμο σε αέρα.

