Υλικά:
220γρ. λουκάνικο γαλοπούλας, ψιλοκομμένο
2κ. σούπας κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2κ. σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
230γρ. σφολιάτα
4 μεγάλα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
2φλ. τυρί έμενταλ, τριμμένο
1φλ. τυρί cottage light
1/3φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
Πάπρικα
Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σόταρε το λουκάνικο με το κρεμμύδι και το σχοινόπρασο μέχρι να μην είναι ροζ. Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα αυγά, το έμενταλ, το cottage και την παρμεζάνα.
Άνοιξε τη σφολιάτα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και κόψε την σε 48 κομμάτια. Τοποθέτησε τα κομμάτια σφολιάτας σε 48 θήκες για muffins. Ρίξε μέσα σε κάθε θήκη δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα με το λουκάνικο. Από πάνω μοίρασε το μείγμα με τα αυγά και τα τυριά.

