Συστατικά:
2 μεγάλες τσιπούρες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
μαϊντανός
αλατοπίπερο
1 κιλό κολοκυθάκια
2 πιπεριές πράσινες
4 μικρές ντομάτες
½ φλιτζάνι κρασί
½ φλιτζάνι λάδι
Οδηγίες:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις τσιπούρες καλά.
Τις πασπαλίζουμε εσωτερικά με αλατοπίπερο και γεμίζουμε την κοιλιά με τα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό ψιλοκομμένα.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε χοντρές φέτες και τις πιπεριές σε δαχτυλίδια.
Τα βάζουμε σ’ ένα ταψί, μαζί με τις ολόκληρες μικρές ντομάτες.
Τις περιχύνουμε με το κρασί και το λάδι και βάζουμε το ταψί στο φούρνο για μισή ώρα περίπου.
Τραβάμε τα λαχανικά στο πλάι, στο ίδιο ταψί, βάζουμε τις τσιπούρες, περιχύνοντας τις με το λάδι του ταψιού.
Τις αφήνουμε να ψηθούν πάλι στο φούρνο για μισή ώρα.
Στο διάστημα αυτό πρέπει να τις γυρίσουμε για να ψηθούν κι από την άλλη, πάλι περιχύνοντας τις με λάδι.