ΥΛΙΚΑ
- 1 φιλέτο φρέσκου σολωμού περίπου 300 γρ.
- 2 μέτριες πατάτες
- λίγο λάδι
- αλάτι, πιπέρι, λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε ταψάκι λαδόκολλα, την αλείφουμε με λάδι, και τοποθετούμε τον σολωμό με το δέρμα να ακουμπά στη λαδόκολλα.
- Κόβουμε τις πατάτες όπως τις τηγανιτές, τις αλατίζουμε ελαφρά και τις βάζουμε πάνω και γύρω από τον σολωμό.
- Τα ραντίζουμε με λάδι λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τα τυλίγουμε στην κόλλα με το δέρμα του σολωμού πάντα να ακουμπά στο ταψί.
- Ψήνουμε σε φούρνο στο αερόθερμο για 20-25 λεπτά.