Loading...

Σολωμός με πατάτες στη λαδόκολλα

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φιλέτο φρέσκου σολωμού περίπου 300 γρ.
  • 2 μέτριες  πατάτες
  • λίγο λάδι
  • αλάτι, πιπέρι, λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε σε ταψάκι λαδόκολλα, την αλείφουμε με λάδι, και τοποθετούμε τον σολωμό με το δέρμα να ακουμπά στη λαδόκολλα.
  2. Κόβουμε τις πατάτες όπως τις τηγανιτές, τις αλατίζουμε ελαφρά και τις βάζουμε πάνω και γύρω από τον σολωμό.
  3. Τα ραντίζουμε με λάδι λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τα τυλίγουμε στην κόλλα με το δέρμα του σολωμού πάντα να ακουμπά στο ταψί.

4.      Ψήνουμε σε φούρνο στο αερόθερμο για 20-25 λεπτά.

Leave a Comment