ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 80γρ. μπισκότα πικραμυγδάλου ή digestive σπασμένα
- 2 ροδάκινα
- 2 νεκταρίνια
- 3 βερίκοκα
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 φυσικη βανιλια
- 1 κουτ. σουπας ψιλοκομμένη ψιχα φιστικιών Αιγινης
- 3 κουτ. σουπας ζάζαρη στεβια
- μελι για γαρνιρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφαιρείτε τα κουκούτσια από τα φρούτα και τα κόβετε σε τέταρτα. Τα πασπαλίζετε με τη στεβια και τα βάζετε σε ενα ταψι. Τα ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο στους 220 βαθμους για 8-10 λεπτα περιπου.
- Χαράζετε τη βανίλια στη μέση και με το μαχαίρι ξύνετε το εσωτερικό απο τα 2 κομμάτια και βγάζετε τα σποράκια της.
- Αδειάζετε το γιαούρτι σε ένα μπολ, προσθέτετε τη βανίλια και το μέλι και ανακατεύετε.
- Βάζετε σε ενα ποτήρι μερικά μπισκοτάκια, ρίχνεται το γιαούρτι και τελειώνετε με λίγα φρούτα. Ραντίζετε με λίγο μέλι ακόμη και πασπαλίζετε με τα φιστίκια.