Υλικά:
- 1 λίτρο (5 φλ. τσαγιού) ρόφημα αμυγδάλου Fytro
- 10 γρ. (1/2 φλ. τσαγιού) στέβια
- 50 γρ. (8 κ.σ.) Κορν Φλάουρ
- Λίγη βανίλια
- 70 γρ. (1/3 φλ. τσαγιού) ρύζι γλασέ
- 500 γρ. (2 ½ φλ. τσαγιού) νερό.
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία.
- Διαλύουμε το Κορν Φλάουρ σε μισό φλ. τσαγιού ροφήματος αμυγδάλου Fytro.
- Ρίχνουμε το υπόλοιπο ρόφημα αμυγδάλου Fytro, τη στέβια και το διαλυμένο Κορν Φλάουρ στο βρασμένο ρύζι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
- Αφού κρυώσουν σερβίρουμε σε 10 μπολάκια.
- Αν θέλουμε γαρνίρουμε με κανέλα.