Loading...

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Υλικά:

  • 1 λίτρο (5 φλ. τσαγιού) ρόφημα αμυγδάλου Fytro
  • 10 γρ. (1/2 φλ. τσαγιού) στέβια
  • 50 γρ. (8 κ.σ.) Κορν Φλάουρ
  • Λίγη βανίλια
  • 70 γρ. (1/3 φλ. τσαγιού) ρύζι γλασέ
  • 500 γρ. (2 ½ φλ. τσαγιού) νερό.

 

 

Εκτέλεση:

  • Βάζουμε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία.
  • Διαλύουμε το Κορν Φλάουρ σε μισό φλ. τσαγιού ροφήματος αμυγδάλου Fytro.
  • Ρίχνουμε το υπόλοιπο ρόφημα αμυγδάλου Fytro, τη στέβια και το διαλυμένο Κορν Φλάουρ στο βρασμένο ρύζι και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
  • Αφού κρυώσουν σερβίρουμε σε 10 μπολάκια.
  • Αν θέλουμε γαρνίρουμε με κανέλα.

Leave a Comment