Υλικά:
5 κόκκινα μήλα
1 ποτήρι νερό
4 κουταλιές μέλι
3 ξυλάκια κανέλας
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τα μήλα πολύ καλά και τα κόβουμε στη μέση, ενώ βγάζουμε τα κουκούτσια.
- Τα βάζουμε σε ένα πυρέξ τοποθετώντας τη φλούδα προς τα επάνω.
- Έπειτα ρίχνουμε το νερό και το μέλι και τοποθετούμε τα ξυλάκια κανέλας μεταξύ των μήλων (εάν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανέλα σε σκόνη, τοποθετώντας την επάνω και γύρω από τα μήλα).
- Τα ψήνουμε στους 180°C για περίπου μισή ώρα, μέχρι δηλαδή να ροδίσουν και σερβίρουμε.