Συστατικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι
3 φράουλες κομμένες στα τέσσερα
Χυμό από ένα πορτοκάλι
½ μπανάνα κομμένη σε λεπτές ροδέλες
2 βερίκοκα αποξηραμένα κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 κ.σ. καθαρισμένο πασατέμπο
1 κ.σ κουκουνάρι
2 κ.γ. μέλι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το χυμό πορτοκάλι.
- Το μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος και από πάνω προσθέτουμε τα φρέσκα και τα αποξηραμένα φρούτα.
- Πασπαλίζουμε με τον πασατέμπο και το κουκουνάρι και προσθέτουμε το μέλι.