Loading...

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΗΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

  ΥΛΙΚΑ 

4 μήλα

1 ½ φλ. ελαιόλαδο

4 φλ. Αλεύρι ολικής αλέσεως

1 φλ. καρύδια (ή άλλον ξηρό καρπό της αρεσκείας μας)

ψιλοκομμένα

1 κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. κανέλα

¼ κ.γ. γαρύφαλλο

4 κ.γ. μέλι

1 βανίλια ή ξύσμα από ένα πορτοκάλι

 

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε τα μήλα και χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να έχουμε έναν πολτό μήλου.
  2. Προσθέτουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο και το μέλι και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, τη βανίλια, τα καρύδια και τη φαρίνα.
  4. Ζυμώνουμε αρκετά και πλάθουμε τα μπισκότα.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.

Leave a Comment