ΥΛΙΚΑ
4 μήλα
1 ½ φλ. ελαιόλαδο
4 φλ. Αλεύρι ολικής αλέσεως
1 φλ. καρύδια (ή άλλον ξηρό καρπό της αρεσκείας μας)
ψιλοκομμένα
1 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. κανέλα
¼ κ.γ. γαρύφαλλο
4 κ.γ. μέλι
1 βανίλια ή ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τα μήλα και χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να έχουμε έναν πολτό μήλου.
- Προσθέτουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο και το μέλι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, τη βανίλια, τα καρύδια και τη φαρίνα.
- Ζυμώνουμε αρκετά και πλάθουμε τα μπισκότα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.